Handelsbetingelser

FOR WEBSHOPPEN Westphall Trading ApS
Gældende fra 10. oktober 2015

Oversigt

1. Indledning
2. Bestilling af varer
3. Priser og betaling
4. Levering
5. Fortrydelsesret
6. Reklamation og klager
7. Farver
8. Personoplysninger og cookies
9. Lovvalg
10. Forbehold

1. Indledning

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af Westphall Trading ApS, CVR-nr. 13929688, Balstrupvej 90, 4100 Ringsted (herefter kaldet ”Westphall Trading ApS”).

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen.

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

2. Bestilling af varer

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger i tidsrummet 8.00-16.00 mandag-torsdag og 8.00-15.00 fredag. Bestillinger foretaget efter kl. 12.00 på hverdage bliver håndteret den næstfølgende hverdag.

Når du afgiver en ordre, sender vi en strakskvittering til dig via e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

3. Priser og betaling

Alle priser på webshoppen er angivet i DDK (danske kroner) og indeholder moms, danske afgifter, told mv.

På vores webshop kan du benytte følgende betalingskort:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA
  • VISA Electron
  • JCB
  • Diners Club
  • American Express
  • Forbrugsforeningen
  • Q8-LIC kort


Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Westphall Trading ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. Westphall Trading ApS gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen.

Når kryptering benyttes, kan du se en hængelås i nederste højre hjørne af siden. Det betyder, at dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling

4. Levering

Varer bestilt på vores webshop leveres kun til adresser i Danmark. Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Din bestilling afsendes hurtigst muligt og senest inden for 1-2 hverdage. I forbindelse med højtider og ferier, må der påregnes lidt længere leveringstider. Vi kontakter dig øjeblikkeligt, hvis leveringen mod forventning bliver forsinket.

Valg af forsendelsesform:

Ved bestilling af varer på vores webshop kan du vælge 2 forskellige former for forsendelse:

Afhentning

Du afhenter selv de varer, som du har bestilt og betalt på vor adresse Balstrupvej 90, 4100 Ringsted.

Der er ingen fragt.

Privatpakke forsendelse: kr. 69,-

Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret med GLS til udlevering
på det anviste udleveringssted som GLS oplyser.
(GLS oplyser udleveringsstedet via mail eller SMS)

Westphall Trading ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtføreren, vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand og andre udefrakommende påvirkninger.

Hvis din pakke er beskadiget:
Er din pakke beskadiget ved levering, skal du huske enten at nægte modtagelse eller modtage med FORBEHOLD. Kontakt derefter kundeservice på

[email protected], hvor vi er klar til at hjælpe dig videre.

5. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dato, du modtager varen. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse:

Westphall Trading ApS
Balstrupvej 90, 4100 Ringsted
E-mail: [email protected]

For at vi kan identificere varen, henstiller vi til, at du anfører ordrenummeret i din meddelelse om fortrydelse. Hvis ordrenummeret ikke er anført, kan det medføre fejl og forsinkelser.

BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke for varer hvor du har fjernet forseglingen/emballagen, og hvor varen af hensyn til sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Som følge heraf har du eksempelvis ikke mulighed for at fortryde køb af børstehoveder til elektriske tandbørster, manicure- og pedicureprodukter mv., hvis emballagen er brudt.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt.

Du skal returnere varen til: Westphall Trading ApS, Balstrupvej 90, 4100 Ringsted

Alternativt kan du også altid vælge at indlevere varen til os på på vor adresse Balstrupvej 90, 4100 Ringsted. Her kan varen også byttes til en anden vare eller et tilgodebevis. Ønsker du dine penge retur, SKAL varen returneres til ovenstående adresse.
BEMÆRK: Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Hvis du fortryder købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købsprisen sammen med de oprindelige forsendelsesomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering), fratrukket eventuel værdiforringelse.

Hvis du ønsker mere information vedrørende din fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: kfst.dk/forbrugerforhold.

Når du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation (se pkt. 6), vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

6. Reklamation og klager

I tillæg til fortrydelsesretten gælder dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer som ikke svarer til beskrivelsen.

Ved fejl eller mangler på varen, kan du klage til på e-mailadressen [email protected] eller med almindeligt brev til Westphall Trading ApS, Balstrupvej 90, 4100 Ringsted.
Du har 2 års reklamationsret fra den dag, varen er modtaget.

Det er en forudsætning for udøvelse af reklamationsretten, at de konstaterede fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter at have konstateret manglen, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Westphall Trading ApS betaler rimelige fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. Vi forbeholder os dog retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget.

Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du skrive en e-mail til os på følgende adresse:
[email protected].

Du kan også altid klage til Forbrugerklagenævnet via dette link (bemærk dog Forbrugerklagenævnets til enhver tid værende klagebetingelser, herunder beløbsgrænser): forbrug.dk

7. Farver

Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.

8. Personoplysninger og cookies mv.

Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med persondataloven.
Vi overdrager ingen data til trediemand.

9. Lovvalg

Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

10. Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.